Metropool Ambassadors Club

Metropool Ambassadors Club (MAC)

Functie van de MAC

De MAC is een “vrienden van….”-Club die bestaat uit muziek liefhebbers in de breedste zin van de betekenis van dit label. Gelijkgestemden, die Metropool graag willen ondersteunen. In de eerste plaats natuurlijk financieel, door het betalen van de contributie,  maar ook door,  zo mogelijk daadwerkelijk als ambassadeur voor Metropool op te treden in hun netwerk.

Het is inmiddels een op zichzelf staande entiteit, met ongeveer 35 deelnemers. Deze deelnemers betalen contributie. Van de opbrengst van de basiscontributie wordt 50% direct afgedragen aan Metropool. Het restant wordt jaarlijks besteedt aan 6 besloten evenementen voor de Ambassadors en hun relaties, die over het algemeen plaatsvinden bij Metropool.

 

De privileges van de MAC deelnemer

Je zakenrelatie, personeel of vriend(en) een avond lang trakteren op de mooiste concerten? Nooit meer in de stress over kaarten door de mogelijkheid van een exclusieve pré-sale? Geen munten in de zak maar gewoon met een pas betalen? Altijd de beste plaatsen? Niet in de rij voor de garderobe?  Een vermelding op onze website en korting op bedrijfsreclame? Het lijkt onmogelijk maar het kan! Laat je informeren over de Metropool Ambassadors Club.

Alle bovengenoemde voordelen en meer! Als deelnemer van de MAC ontvang je een Membership Card die je zorgeloos laat genieten van al je favoriete artiesten. De Card kent twee gradaties en is zowel verkrijgbaar voor bedrijven als voor particulieren.

Leden:
        

        

        

        

        

        

        

        

        

      
 

Meer weten over de MAC en de bijbehorende privileges?
Voor meer informatie vul je onderstaand contactformulier in
.

Bedrijfsnaam, indien van toepassing
Volledige naam van contactpersoon in het bedrijf, indien van toepassing
Volledige naam, in geval van geen bedrijfsnaam en contactpersoon
Adres en huisnummer
Postcode in vorm van 1234 AB
Woonplaats of plaats vestiging indien bedrijf
Telefoonnummer of mobiel nummer
e-mail adres