Muziekcafé


LET OP - LET OP - LET OP - LET OP - LET OP - LET OP - LET OP - LET OP - LET OP - LET OP 
In verband met verbouwingswerkzaamheden is het Muziekcafé gesloten in de maanden juli en augustus.


Muziekcafé

Op een kleine 100 m2 is dit de plek waar je lekker naar buiten kijkt en toch niets mist. Stand-up comedy, akoestische sessies, workshops, debatten en andere verrassende activiteiten vind je hier. Broedplaats, ARTcafe, mediakroeg, allemaal leuke trendy namen maar bovenal is het dé ontmoetingsplek voor vrije geesten, nachtvlinders, studenten, kunstenaars, concertgangers, muzikanten. Maar ook slagers, dropverkopers, ambtenaren en muurbloempjes; Lekker bier op de tap, een bijzondere wintertuin met een plafond dat letterlijk tot in de hemel reikt. Achter het raam zitten was nog nooit zo leuk!

   

    
 

Ray's Cooking
En mocht je hongerig worden naar meer dan muziek, dan hebben wij iets om in ieder geval in je eetbehoefte voorzien! Het café serveert een lekker stevig hapje eten om je concertavond mee te beginnen. Dus ga je naar een concert hier en wil je voor een leuk prijsje iets eten van te voren, dan ben je in ons Muziekcafé aan het goede adres. Natuurlijk kan je nog lekker blijven hangen voor een biertje want het café zelf zal geopend blijven tot na het concert!
 

Low and slow cooking: het beste van de BBQ.
Low en slow is een Amerikaanse verwijzing naar de echte manier van BBQ. Vlees, vis en groente worden op een lage temperatuur langzaam gegaard boven hout gestookt vuur. Hierdoor krijgt het eten de tijd om subtiele smaken te ontwikkelen. In Nederland is deze authentieke manier van koken in opkomst en er zijn zelfs al wedstrijden voor. Bij Ray’s Cooking houden wij van deze manier van bereiden. De gerechten krijgen op deze manier de tijd om een subliem verfijnde rooksmaak in zich op te nemen.


Onze keuken is geopend tijdens concerten van 17:00 tot 20:30 uur.

 

Catering Catering: Op verzoek kunnen we hapjes, lunches, maaltijden en/of buffetten verzorgen.

 

Menukaart

Ray's Cooking

Facebook Muziekcafé