Verhuur

Een avond zelf beschikken over onze purperen hemel of dansen op je eigen muziek in zaal Het Paradijs? Dat kan! Het Muziekcafé, de Wintertuin, de Jupiler Stage en Het Paradijs zijn te huur. Bij ons kun je bijvoorbeeld een debat, congres, uitvoering, een dance event of een concert organiseren, een personeelsfeest houden, een jubileum vieren enzovoort. Alles is mogelijk, ook arrangementen op maat.


Muziekcafé
Het Muziekcafé is een sfeervol ingerichte ruimte met zowel statafels als zitjes, tevens een bar met een breed assortiment in dranken etc. Indien gewenst kan er een podium worden geplaatst voor gastsprekers, DJ’s, of om zelfs een band op te laten treden. De capaciteit van het Muziekcafé is 100-130 personen (sta- en zitplaatsen) en 150 in geval van uitsluitend staanplaatsen.


De Akzo Nobel Wintertuin grenst aan het Muziekcafé en bevindt zich direct aan de voorzijde van het pand. Dit is overdag een prachtige open ruimte door de hoeveelheid daglicht die naar binnen valt en 's avonds kunnen we de Akzo Nobel Wintertuin in iedere gewenste kleur uitlichten. Deze ruimte leent zich uitstekend voor lezingen, bijeenkomsten, presentaties of bijvoorbeeld een buffet. De capaciteit is 100 personen (sta- en zitplaatsen).
Het Muziekcafé en de Akzo Nobel Wintertuin zijn zowel afzonderlijk als gezamenlijk te huur. De ruimtes zijn namelijk schakelbaar.


Het Paradijs
Het Paradijs is de kleine zaal van Metropool. Deze ruimte beschikt over een vast podium van 2 meter diep en kan worden uitgebreid met podiumdelen, zodat het podium naar wens groter en hoger of lager gemaakt kan worden. Ook is er een luxe bar en de mogelijkheid om statafels en/of zitjes te plaatsen, afhankelijk van de benodigde capaciteit. Bij een podium van 2 meter is de capaciteit 275 staanplaatsen of 105 zitplaatsen. Bij een podium van bijvoorbeeld 4 meter is de capaciteit 250 staanplaatsen of 90 zitplaatsen.


Jupiler Stage
Onze Jupiler Stage is ons paradepaardje. Deze ruimte bevat een groot vast podium, is uitgerust met de nieuwste technologie op gebied van licht en geluid, bevat een balkon mét bar en een VJ booth. Verder beschikt de Jupiler Stage over een flinke bar en een grote dansvloer. Deze ruimte is geschikt voor iedere denkbare activiteit. De capaciteit van de Jupiler Stage is 850 staanplaatsen (waarvan 250 op het balkon) of 300 zitplaatsen (exclusief balkon).


Catering
Catering: Op verzoek kunnen we hapjes, lunches, maaltijden en/of buffetten verzorgen. Metropool beschikt hiervoor over een eigen keuken en werkt nauw samen met Ray's Cooking.


Muziek
(Pop)muziek: Metropool heeft een uitgebreid netwerk van muzikanten, bands en DJ’s, waarmee we op maat een mooi programma kunnen samenstellen.


Meer Informatie?
Bel ons (074 243 80 00) voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte, in overleg maken we jouw evenement tot een onvergetelijke!
Mailen mag uiteraard ook:

Publieksverhuur / programma: Guido de Jongh | guido@metropool.nl
Besloten verhuur / banqueting: Anjo Ordelman | anjo@metropool.nl