WhatsApp

Altijd op de hoogte via WhatsApp

Je kunt je vanaf nu aanmelden om nieuws te ontvangen omtrent alle concerten en/of dance events van Metropool in de genres die jouw voorkeur genieten. Je kunt kiezen voor ALLE EVENEMENTEN, DANCE, POP, ROCK, ALTERNATIVE, HIPHOP, METAL, ROOTS, BLUES, REGGAE, SOUL/JAZZ. Stuur een bericht met jouw voorkeur (bijv. POP) naar 06 29 17 54 31. Wil je op de hoogte worden gehouden over meerdere genres dan stuur je een bericht met bv. POP, HIPHOP. Nooit meer achter het net vissen met kaarten? Stuur dan TICKETALERT en we geven je een heads up als de laatste 50 kaarten voor een evenement in de verkoop gaan. Als je aanmelding is gelukt ontvang  je een bevestiging bericht.

Natuurlijk is onze Whatsappservice gratis en spam-vrij. Wij respecteren je privacy en voegen je nooit toe aan een groepsgesprek. Je krijgt alleen berichten wanneer shows van jouw voorkeur aan onze agenda worden toegevoegd..

Wil je je afmelden dat kan door simpel UIT te sturen naar 06 29 17 54 31.

Op het 06-nummer kunnen wij niet gebeld worden en geen sms-berichten ontvangen. Gebruik ons vaste nummer als je ons wil bellen: 074-2438000